Groothandel voor bedrukte mokken. Heeft u een vraag? Bel ons op +31 (0)38 2022670

Alle mokken

Showing all 37 results

Alle mokken met logo, mokken met naam, mokken met tekst - Mokkenbedrukken.com

Mokken met logo

waar moet ik op op letten? Voor een keramiek transfer met zeefdruk hebben we een vector bestand nodig met lettercontouren en vermelding van PMS kleurnummers. Het liefst werken we met EPS bestanden maar een PDF bestand of  een PSD bestand is ook prima. Indien de mokken met logo meerdere kleuren bevatten, wordt iedere kleur één voor één gedrukt. Daarom is een bewerk baar vector bestand noodzakelijk omdat wij ieder kleur onderdeel dan afzonderlijk kunnen selecteren. Daarnaast is het om de juiste kwaliteit eindresultaat te kunnen waarborgen voor iedere mok met logo van belang dat het bestand goed is. Weet u niet wat een vector bestand is of beschikt u niet over een vector bestand? Wij helpen u met alle plezier, bel +31 26 744 0247 of neem contact op via dit formulier.

Mokken met tekst

waar moet ik op letten? Er zijn nogal wat lettertypen in omloop. Nu beschikken wij over programma’s als Word, Coreldraw en Adobe Illustrator, dus in de meeste gevallen kunnen we de tekst op uw mokken met tekst in het lettertype bedrukken dat u wenst. Er zijn ook grafisch ontwerpers die zelf een lettertype maken of u heeft een lettertype gekocht bij een Font aanbieder op internet. U kunt dan het gecodeerde bestand meesturen van het desbetreffende letterype zodat wij dit kunnen inladen in Illustrator. U kunt natuurlijk ook de lettercontouren reeds invoegen in het ontwerp, wat het aller makkelijkst is voor ons omdat we het ontwerp direct met correct lettertype kunnen openen.

Mokken met naam

waar moet ik op letten? We kunnen mokken met naam maken waarbij iedere mok een andere (lees individuele) naam heeft. Deze optie heeft een meerprijs van €1,75 ex BTW per mok welke u kunt aanvinken bij een product op de product pagina. U stuurt ons dan later per mail een bestand met alle namen die op de mokken moeten komen. Bij mokken met naam wordt een vaste breedte aangehouden van meestal 6 cm. Optisch ziet een korte naam er dus heel anders uit dan een lange naam. Bijvoorbeeld zal de naam Tim, groter gedrukt ogen dan Annemarie.

Samenvatting

Mokken met logo

  • Vector bestand met lettercontouren
  • Bestandstypen EPS, PSD of PDF
  • PMS kleurnummers

Mokken met tekst

  • Stuur ons het FONT type in een bestand
  • Voeg letterype met lettercontouren direct toe aan bestand

Mokken met naam

  • Iedere mok unieke naam € 1,75 ex BTW toeslag
  • Houdt rekeneing met optische verschil lange en korte namen