Groothandel voor bedrukte mokken. Heeft u een vraag? Bel ons op +31 (0)38 2022670

Kopjes bedrukken

Showing all 23 results

Eenvoudig en snel kopjes bedrukken?

Waarom kiezen voor kopjes bedrukken in plaats van onbedrukt?
Onze range met kopjes zijn bijna allemaal gemaakt van porselein, op een enkel aardewerk model na. Veel kopjes zijn leverbaar in een passende serie met espresso kopjes, koffie kopjes, cappuccino kopjes en koffiemokken. U kunt kiezen voor een losstaand model of een kopje met schotel.

Uw ontwerp wordt zorgvuldig met zeefdruk omgezet in een transfer. Deze wordt in onze oven gedurende enkele uren op zo´n 1000 graden Celcius ingebrand in het porselein. Met deze productie methode bent u verzekerd van de hoogst mogelijke vaatwas bestendige kwaliteit bedrukking.

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE KOPJES BEDRUKKEN VOOR UW BEDRIJF?

Uw kopjes bedrukken laat zien waar u als bedrijf voor staat. De kwaliteit die uw klant van uw diensten verwacht worden zowel bewust als onbewust beïnvloedt door de eerste indruk die u maakt. De inrichting van een pand en aankleding, waar het servies deel van uitmaakt spelen hierbij een rol.
Vaak heeft u tijdens een bespreking een brochure of een powerpoint presentatie bij de hand, maar is een stijlvolle kop koffie het enige fysieke waarmee u een indruk maakt. Als u de kopjes laat bedrukken op een manier die kwaliteit uitstraalt, maakt u reclame en geeft u tegelijkertijd een signaal af dat u oog heeft voor kwaliteit.

WAT KAN U VERWACHTEN VAN UW BESTELLING ?

Voordat wij daadwerkelijk gaan beginnen met de opdruk van de kopjes, sturen wij u altijd eerst een digitale drukproef op schaal die u vervolgens controleert en formeel goedkeurt.
Uw bestelling wordt geleverd in 12 tot 15 werkdagen na opdracht. Hierbij kunt u zelf een dag aangeven van uw voorkeur.
Voor zowel de levering in Nederland en België brengen wij geen verzenden wij gratis, met uitzondering van levering op de Waddeneilanden.