Groothandel voor bedrukte mokken. Heeft u een vraag? Bel ons op +31 (0)38 2022670

Koffiekopjes bedrukken met logo

Showing all 20 results

Waarom kiezen voor koffiekopjes bedrukken met logo?

De meeste koffiemachines zijn ingesteld op zo’n 14cl bij een standaard kopje koffie. Veelal zijn de koffiekopjes die u hier zit dan ook zo rond 14cl, 15cl en 16cl. Bij Cappuccino gaan we meestal richting een 20cl inhoud vanwege de extra melkschuim kraag. Bij moderne koffieautomaten kunt u vaak het schenk volume instellen. Controleer wel van te voren het aantal CC dat uw koffieautomaat schenkt, en of deze instelbaar is ja of nee, dan kunt u hier rekening mee houden bij de keuze van uw bedrukte koffiekopjes.

Hoe worden koffiekopjes met mijn logo bedrukt?

Uw ontwerp wordt zorgvuldig met zeefdruk omgezet in een transfer. Deze wordt in onze oven gedurende enkele uren op zo´n 1000 graden Celcius ingebrand in het porselein. Met deze productie methode bent is uw logo verzekerd van de hoogst mogelijke vaatwas bestendige kwaliteit bedrukking.

Waarom kiezen voor porseleinen koffiekopjes bedrukken met logo

Met porseleinen bedrukte koffiekopjes heeft u langere tijd plezier bij intensief gebruik dan bv aardewerk. Vaak ziet u bij bekers etc vroeg of laat donkere strepen aan de binnenkant van de bodem op het glazuur. Hoe lager de kwaliteit porselein (of aardewerk) des te eerder u dit soort strepen gaat zien. Op onze website treft u daarom enkel porseleinen koffiekopjes die ook geschikt zijn voor hotel en café gebruik. Zeker als na gebruik de koffiekopjes in een industrieel vaatwasser gewassen worden, is het zaak dat het logo in het glazuur gebrand is.

Wat kan u verwachten van uw bestelling ?

Voordat wij daadwerkelijk gaan beginnen met de opdruk van de kopjes, sturen wij u altijd eerst een digitale drukproef op schaal die u vervolgens controleert en formeel goedkeurt. Uw bestelling wordt geleverd in 12 tot 15 werkdagen na opdracht. Hierbij kunt u zelf een dag aangeven van uw voorkeur. Bij zowel de levering in Nederland verzenden wij gratis, met uitzondering van levering op de Waddeneilanden.

koffiekopjes bedrukken met logo highlights 

  • Horeca kwaliteit porselein
  • Vaatwasser bestendige opdruk
  • Gratis verzending
  • Levering in 12 tot 15 werkdagen