Groothandel voor bedrukte mokken. Heeft u een vraag? Bel ons op +31 (0)38 2022670

Kop en schotel met logo

Showing all 22 results

Kop en schotel met logo bedrukken

Een mooie kop en schotel met logo is een fysiek visite kaartje. De perfecte kop en schotel voor zakelijk gebruik, events of in een koffiebar is er één die bij uw horeca inrichting en boodschap past. Op onze site treft u een grote selectie aan diverse modellen, waarbij we u graag adviseren als u ergens vragen over heeft.

Een horeca waardige kop en schotel moet aan een aantal eisen voldoen. De kwaliteit van het porselein is mede bepalend voor de slijtage gevoeligheid wanneer u de kop en schotels dagelijks gebruikt. Het logo moet in het glazuur zijn gebrand om vervaging in een afwasmachine te voorkomen.

Kop en schotel wel of niet stapelbaar?

We maken onderscheid tussen stapelbare en niet stapelbare kop en schotels. Vaak herkent u de stapelbare modellen een duidelijk zichtbare rand bij het onderste gedeelte van de kop. Er zijn vele praktische redenen om te kiezen voor stapelbare modellen in ruimtes waar veel kop en schotels tegelijk in gebruik zijn. De echte designer kopjes zijn vaak minder goed stapelbaar, esthetisch en praktisch gaan niet altijd even goed samen.

Waarom kiezen voor kop en schotel met logo?

Zoals eerder al aangegeven is een bedrukte kop en schotel een visite kaartje en een integere manier om uw merk onder de aandacht te brengen. Er zijn dagelijks in iedere bedrijf zoveel contact momenten waar een lekkere bak koffie of cappuccino een onderdeel van uit maakt dat deze kans om u te presenteren niet zomaar voorbij mag gaan.
Met een combinatie van moderne technieken en ouderwetse vakkennis zijn wij perfect in staat uw huisstijl natuurgetrouw aan te brengen op een kop en schotel. Verras uzelf en uw klanten met een doordachte keuze.

Wat kan u verwachten van uw bestelling ?

Als u bij ons een kop en schotel met logo bestelt dan ontvangt u deze in ongeveer 12-15 werkdagen na bestelling. We brengen u in een vroeg stadium op de hoogte van de ingepland leverdatum of u geeft zelf een voorkeur datum aan. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel dus controleer na ontvangst of de bestelling naar wens is. Mocht er om wat voor reden dan ook een vraag ontstaan dan lossen we die direct voor u op.